Bent u op zoek naar een bouwbedrijf waarbij
partnership voorop staat? Dan bent u bij
bouwfirma Dero Consruct aan het juiste adres.

Dero Construct werd opgericht in 1989 en groeide al snel uit tot een gerenommeerd dynamisch bouwbedrijf klasse 7, met een honderdtal bekwame en enthousiaste medewerkers. De kantoren zijn gevestigd in Zele, een prima uitvalsbasis voor werven die zich hoofdzakelijk situeren binnen de driehoek Antwerpen - Brussel - Kust, voor de private (business-to-business) en openbare sector.

Lees meer

Dero Construct onderscheidt zich als polyvalente partner, met opmerkelijke realisaties en ervaringen binnen de diverse domeinen van de utiliteits-, industrie- en kantoorbouw, voor specifieke werken ten behoeve van de industrie (voeding / chemie / textiel /…), voor renovatieprojecten allerhande en nieuwbouw van meergezinswoningen met dikwijls complexe ondergrondse constructies. Tenslotte is Dero Construct ook steeds getrouwe partner gebleven voor de kleinschalige projecten (karweiwerken) van de regionale industrie, overheden en instanties allerhande, met hiertoe specifiek bedoelde uitvoeringsploegen.

Geheel autonoom, dan wel ook in samenwerking met een specifieke partner, is Dero Construct tevens actief in de projectontwikkeling (kmo-zones, appartementen, …) via meerdere projectvennootschappen, waarbij de ervaringen met brownfieldsites en een vlotte samenwerking met (lokale en hogere) overheden voorop staan.


EERLIJKE PRIJS, HOOGSTAANDE BOUW.
Dero Construct beschikt na bijna 30 jaar over heel wat bouwkundige expertise, welke zeer regelmatig geconsulteerd wordt door het getrouwe cliënteel. De expertise van een bouwfirma waarbij de kwaliteit en prijsbewuste realisatie van uw project centraal wordt gesteld. Terwijl de esthetiek de nodige aandacht verdient, wordt op zoek gegaan naar een economische, functionele oplossing met duurzame materialen volgens de geldende normen, ethisch verantwoord en gebruikers-gedreven.

EEN VEELZIJDIG BOUWBEDRIJF GEDRAGEN DOOR IJZERSTERK TEAMWORK:
UW MEERWAARDE VOOR ALTIJD.

Als ervaren en betrouwbaar algemeen bouwbedrijf begeleidt Dero Construct haar klanten en bouwpartners in het samen realiseren van hoogkwalitatieve bouw- en renovatieprojecten. Hiertoe wordt niet enkel de nadruk gelegd op het kwalitatief technische aspect, maar ook op de transparante flexibele structuur van het bedrijf voor zowel klanten als medewerkers.

Lees meer

Al van bij het begin, hetzij na contractvorming, hetzij zelfs voorafgaand aan enige bouwaanvraag, is Dero Construct uw partner en wordt nauw samengewerkt met zowel de bouwheer, architect als studiebureau, om uw bouwproject voortdurend te optimaliseren en te coördineren tot de oplevering ervan. Dit mede dankzij een stevig uitgebouwd netwerk van gespecialiseerde onderaannemers, architecten, ingenieursbureaus, openbare besturen,… op maat van uw project. Samen met deze partijen wordt gestreefd naar een duidelijke, transparante communicatie en langetermijnrelatie.

Om dit alles te bereiken zijn alle geledingen van het bedrijf eenvoudig bereikbaar, met korte communicatielijnen, zodat alle medewerkers van Dero Construct zich maximaal verantwoordelijk achten maar bovenal trots zijn op wat ze voor u kunnen betekenen. Het succes van Dero Construct wordt mede gedragen door de kunde, kennis en het enthousiasme van de medewerkers.

Bij het aantrekken van die medewerkers is er vanwege de directie, naast de interesse voor de scholing en ervaring, bijzondere aandacht voor de intentie tot betrokkenheid en collegialiteit binnen een boeiende en veilige werkomgeving.

Voor u vormen zij een ijzersterke basis waarop we samen kunnen bouwen.


Contacteer ons vrijblijvend
APPARTEMENTEN TE KOOPOnze diensten

Algemene bouwonderneming
Projectontwikkeling
Brownfieldprojecten
Design & Build
Maintenance
Magazijnverhuur
Recente realisaties

Pontrave Waasmunster
Residentie Het Anker Zele
Residentie Bonnetterie Sint-Niklaas
Residentie De Wagenaar Zele
Baltisse Gent
Residentie Mira Hamme
Festivalhal Donkmeer
GC 'De Wiek' Zele
Bekijk al onze realisaties


Laatste nieuws


Werken bij Dero

DERO CONSTRUCT, UW POLYVALENTE PARTNER MET HART VOOR BOUWEN ÉN MENSEN

© 2019 Dero Construct NV | BE 0439.608.651 | Lokerenbaan 39, 9240 Zele | 052 45 02 58 | info@dero.be
privacy policy | cookie policy | sitemap    website: www.creativebrainwave.be