Onze diensten

Algemene bouwonderneming


Met een team van zowat 100 personeelsleden en een belangrijke schare getrouwe onderaannemers ontfermt Dero Construct zich over uw algemene bouwwerken, in de private en openbare sector, voor utiliteits-, industrie- en kantoorbouw, (voeding / chemie / textiel /…), voor renovatieprojecten en karweiwerken allerhande, voor de nieuwbouw van meergezinswoningen met dikwijls complexe ondergrondse constructies,...

Als algemene bouwonderneming beschikt Dero Construct over meerdere ploegen voor funderingswerken, metselwerken, beton- en bekistingswerken, grond- en rioleringswerken, montages van structuren, doch ook voor pleister- en tegelwerken.

Lees meer

Dero Construct gaat niet enkel voor nieuwbouw, maar kenmerkt zich ook door de ervaring met restauraties en verbouwingen van geklasseerde of andere architecturaal belangrijke gebouwen.

In het kader van totaalprojecten of een algemene aanneming, doch ook voor geheel afzonderlijke projecten, staat Dero Construct in voor de realisatie van grote omgevingswerken (stapelplaatsen, parkeerterreinen, wegenissen, bufferbekkens, …).

Verneem hier meer over onze realisaties
Projectontwikkeling


Stijlvolle handelszaken, functionele en betaalbare kmo-gebouwen, hedendaagse residenties en meergezinsvolumes, publiek toegankelijke gebouwen, doordachte revitalisaties van verwaarloosde gebouwen en sites,… Dero Construct en haar projectvennootschappen verdienden inmiddels ruimschoots hun sporen in de projectontwikkeling.

Hierbij staan, naast de soms specifieke eisen, een samenbrengen van de zorg voor esthetiek, functionaliteit, prijsbewustzijn, duurzaamheid en respect voor het verleden voorop. Het resultaat: projectontwikkelingen met een échte meerwaarde voor buurt en gebruiker.

Als bouwfirma staat Dero Construct bij die projectontwikkelingen eveneens in voor ontwerp, advies, budgettering, verkoop, contact met de notaris, fiscale begeleiding, inrichting,… voor zover de wensen en noden van de klant reiken.

Zoekt u aldus een betrouwbare projectontwikkelaar om uw plannen uit te werken, te optimaliseren, te realiseren, of wil u gewoonweg Uw bouwgrond verkopen of een recht van opstal verlenen, dan zou Dero Construct de geknipte partner voor u kunnen zijn.

Verneem hier meer over onze realisatiesBrownfieldprojecten


In samenwerking met haar zustervennootschap Sterrebuilding blaast Dero Construct verouderde of verwaarloosde industriële sites nieuw leven in. Brownfields verkrijgen een nieuwe invulling in nauwe samenwerking met gemeentes en hogere overheden of instanties.

Reeds in 2010 werd gestart met de brownfieldontwikkeling van Zevensterre in Zele. De vroegere spinnerij Van der Eecken is heden een stijlvol gebouwencomplex dat na realisatie van sloopwerken, nieuwbouw en renovatie onderdak geeft aan een restaurant, magazijnen, kantoren, dokterspraktijken, productieruimtes en ateliers, parkeerruimte,…

In opstart is brownfieldsite Pontrave te Waasmunster, waarbij ‘onder-de-kerktoren’ zware industrie omgevormd wordt tot woongelegenheden in combinatie met kleinere kmo-units en een parkeerterrein voor openbaar nut.

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor een kmo-unit, een woning of kantoren met parkeermogelijkheden, kantoren of lofts met oud-industriële uitstraling,… neemt u best contact op via 052 45 02 58 of info@dero.be

Bekijk onze brownfieldprojectenDesign & Build


Op vraag van de private of openbare sector kan Dero Construct, in het verlengde van haar jarenlange ervaring in de projectontwikkeling voor projecten allerhande, al dan niet in samenwerking met een (onafhankelijke) ontwikkelaar, meedingen naar Design & Build-projecten klasse 8. In functie van het betrokken project worden ontwerpers, studiebureaus, onderaannemers, … aangezocht zodat een complementair bouwteam een gezamenlijk, concurrentieel voorstel kan formuleren en vervolgens realiseren volgens de hoger vermelde standaard. Een bouwformule die in het verleden reeds haar meerwaarde voor de eindklant heeft bewezen.

Bekijk hier onze Design & Build realisatiesMaintenance


Renovatiewerken en onderhoud van gebouwen.

Uw gebouw in perfecte staat houden is niet vanzelfsprekend, evenmin het economisch aanpassen van bestaande gebouwdelen in functie van een nieuwe invulling of toepassing. Dero Construct beschikt over aparte teams die snel ingepland kunnen worden en met de grootste zorg kunnen instaan voor al uw renovatiewerken, aanpassingswerken, onderhoudswerken aan industriegebouwen, productieruimten en dergelijke. Ruwbouwwerken doch ook alle mogelijke (binnen)afwerkingen en technische installaties kunnen aangeboden worden.

Op (middel)grote bedrijfssites, waarbij die bedrijven zeer dikwijls ononderbroken operationeel dienen te blijven (oa ziekenhuizen, drukkerijen, productiebedrijven in voeding / chemie / textiel,...), worden reeds bijna 30 jaar in wederzijds vertrouwen de meest complexe werken gerealiseerd.

Bekijk ons clienteelMagazijnverhuur


Op zoek naar een magazijn te huur in Oost-Vlaanderen, langs de as Gent - Antwerpen? Naar een kantoor met bijhorende stockeerruimte? Of veeleer een atelier of productiehal ? Dero Construct biedt diverse magazijnen aan in haar onmiddellijke regio rond Zele, ook voor kortere termijnen, ook voor beperkte volumes (200 à 300 m2), met of zonder kantoor, loskade of buitenopslagplaats.

Laat ons weten wat u zoekt en neem contact op via 052 45 02 58 of info@dero.be

Bekijk ons aanbod© 2021 Dero Construct NV | BE 0439.608.651 | Lokerenbaan 39, 9240 Zele | 052 45 02 58 | info@dero.be
privacy policy | cookie policy | sitemap    website: www.creativebrainwave.be