Residentie Mira Hamme

Residentie Mira slaat een symbolische brug tussen de hoogtepunten uit de recente geschiedenis van de gemeente en haar veelbelovende toekomst. De bewoners van Mira zullen alvast thuis zijn in Hamme!
Mira biedt een antwoord aan de meest veeleisende woonwensen. Het ontwerp van ingenieur-architect Stefan Van der Meersch (ab2 architecten) is een perfecte mix van vormgeving en functionaliteit.
Het benut bijvoorbeeld op een optimale manier de zuidwestelijke oriëntatie van de voorgevel. Tegelijk is gezorgd voor een brede waaier aan verschillende types van appartementen.
Mira waarborgt daarnaast een kleinschaligheid die uitnodigt tot hartelijke contacten met de andere bewoners en dit op wandelafstand van het centrum.
Mira is ook duurzaam. Het voldoet aan de meest hedendaagse normen en eisen. Bij de bouw wordt uitsluitend gekozen voor innovatieve kwaliteitsmaterialen en voor betaalbare en onderhoudsvriendelijke installaties.
Daardoor hoef je je in je Mira-appartement ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Onze keuzes garanderen u jarenlang comfortabel woonplezier.
De keuze aan appartementen in het woonproject Mira is ruim en divers. Ondergronds wordt voor elk appartement een autostaanplaats en een berging voorzien.
      
Reeds verkocht: alle 16 appartementen zijn verkocht
Locatie: Kapellestraat 51-55, 9220 Hamme


Locatie: Kapellestraat 51-55, 9220 Hamme Architect: ir.-architect Stefan Van der Meersch (ab2 architecten) Categorie: Appartementen


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS

© 2021 Dero Construct NV | BE 0439.608.651 | Lokerenbaan 39, 9240 Zele | 052 45 02 58 | info@dero.be
privacy policy | cookie policy | sitemap    website: www.creativebrainwave.be