Astridpark Zele

Zoek je een appartement of woning te koop in Zele?

Met Astridpark heeft u diverse mogelijkheden voor één- en twee slaapkamer appartementen, voor een woning in ‘halfopen’ bebouwing, voor wonen in een statige herenwoning, of voor kantoren en praktijkruimtes. Astridpark ligt in de onmiddellijke omgeving van het station van Zele en op slechts 2 km van de op- en afritten van de E17 in Lokeren! Astridpark straalt bovendien ‘groen’ uit en is ruim voorzien van ondergrondse parkeerplaatsen en fietsenstallingen.

Uitzonderlijk wonen of werken in een park.

Astridpark is hedendaags en bewust wonen, met een ruim en divers aanbod. Zoekt u een appartement te koop op het gelijkvloers of liever wat hoger, met zicht op een collectieve binnentuin? Of zoekt u een woonst met terras voor groenbeleving en rust? Astridpark is wonen in een privaat park. Combineer dat met de bijzondere bereikbaarheid naar de centrumsteden, ondergrondse parkeerplaatsen, het aangename dorpsleven van Zele, met de bibliotheek, het cultureel centrum en de sporthal. De scholen en winkels liggen op wandelafstand. In Astridpark woont u uitzonderlijk centraal.

Astridpark heeft diverse mogelijkheden.

. 2 meergezinsvolumes, met 12 en 14 nieuwbouwappartementen
. 1 vrij invulbare ruimte voor een handelszaak in combinatie met wonen
. 1 herenwoning, opsplitsbaar tot 3 wooneenheden
. 1 ‘Barista’-gebouw met ruim terras
. 1 woning HOB en private tuin
. 29 ondergrondse parkeerplaatsen, zeer ruime fietsenstalplaats
. 3.000 m2 collectief private omgevingsaanleg en tuin


Bouwheer: Astridplein bv Locatie: Astridplein Zele Architect: De Bouwerij Architectennnn - Fernand Demetskaai 23 - 1070 Brussels Bouwjaar: 2020-2021 Categorie: Appartementen


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS

© 2021 Dero Construct NV | BE 0439.608.651 | Lokerenbaan 39, 9240 Zele | 052 45 02 58 | info@dero.be
privacy policy | cookie policy | sitemap    website: www.creativebrainwave.be